ประกาศข่าวกิจการนักศึกษา

The 5th SEAMEO RIHED-ACC and Study Visit Programme to China

1. The grand themes:
Green Technology in Global TransformationInnovation in Higher Education

2The Conference Topic areas:
    • Engineering and Technology
    • Energy and Resources Management
    • Agrotechnology
    • Health and Medical Sciences
    •
 Entrepreneurship and Innovation.

3Program Highlights:
    • University Visits to network with top ranking institutions such as Wuhan University, Huazhong University of Science and Technology, Wuhan University of Technology, Central China
    • Normal University, Huazhong Agricultural University, and more!
    • Seminar on “Cross-border Collaboration to Foster World-Class Universities”
    •
 Special visit to Wuhan East Lake High-Tech Development Zone!

4Registeration feesUSD 1,690

5. Register today or by: 12 April 2019

6Date  and Venueon 19-25 May 2019, to Wuhan, Hubei Province, PR China

7. For more information:
    • Website: http://rihed.seameo.org/5th-china-study-visit