ประกาศข่าวกิจการนักศึกษา

เปิดรับสมัครทุนการศึกษา ณ Yogyakarta State University (UNY) ประเทศอินโดนีเซีย

Yogyakarta State University (UNY), Indonesia announces The scholarship offers international students interested in studying for a Bachelor's, Master's, and Doctoral Degree at 8 Faculties with more than 50 programs in this academic year 2022

Benefits : waiver of tuition fees and monthly stipends, the Master’s and Doctoral students will be provided books and research allowance
Online application: until 15th June 2022
For further information: contact UNY Admission Office, Yogyakarta State University (UNY) via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

>>More information<<