สาขาวิชาอนามัยสิ่งแวดล้อม อาชีวอนามัยและความปลอดภัย

Worawan-1

Lecturer. Worawan  Poochada

Research areas: Occupational Health and Safety (Ergonomics)

Teaching areas: Occupational Health and Safety (Work physiology and Ergonomics)

Education:

2013-2014          M.PH. Epidemiology, Khon Kaen University, Thailand

2009-2012          B.Sc. Occupational Health and Safety, Khon Kaen University, Thailand

Selected publications:

1. Poochada W, Chaiklieng S. Ergonomics risk assessment among call center workers. In: The 6th International Conference on Applied Human Factors and Ergonomics (AHFE 2015) and the Affiliated Conferences, AHFE 2015. Procedia Manufacturing3 2015; 4613–20.

.................................................................................................................................................................................